Siirry sisältöön

Arvontasäännöt

  1. Arvonnan järjestää Suomen UNICEF Ry, Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki, Y-tunnus: 0202336-1. Meta ei ole mukana arvonnassa millään tavalla. Meta ei sponsoroi, hallitse eikä suosittele kampanjaa. 
  2. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla arvontapostausta Suomen UNICEFin Facebook- tai Instagram-tilillä. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi eikä siirtää toiselle henkilölle. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. 
  3. Arvontaan osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta. Suomen UNICEF ry:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontoihin. Suomen UNICEF ry pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 
  4. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Mikäli voittajaa ei tavoiteta vuorokauden sisällä kilpailun päättymisestä, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan. 
  5. Osallistuneiden kesken arvotaan julkaisussa kerrotut tuotteet/palkinnot. Mitään palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.