Yritysyhteistyö: kysymyksiä ja vastauksia

Tälle sivulle olemme koonnet usein kysyttyjä kysymyksiä yritysyhteistyöstä. 

Miten yrityksemme voi olla mukana UNICEFin työssä?
Yrityksenne voi tukea maailman lapsia esimerkiksi lahjoittamalla UNICEFin työhön tai tulemalla mukaan UNICEFin yrityskumppaniksi. Tutustu eri tapoihin tukea tästä

Mitä ovat kumppanuussopimukset?
Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Kumppanuussopimukset ovat tyypillisesti vähintään 3 vuotta kestäviä. Tutustu kumppanuuksiimme täältä.

Haluamme lahjoittaa UNICEFille 5 % tuotteen myyntihinnasta.
Mikäli yrityksenne haluaa yhdistää maailman lasten tukemisen ja esimerkiksi markkinointikampanjan tuottojen kanavoinnin UNICEFille, voimme yhdessä pohtia yrityskumppanuuden mahdollisuutta. Kumppanuudet ovat aina yhteisen keskustelun tulos, josta hyötyvät niin maailman lapset kuin yritys. 


Haluamme lahjoittaa tuotteita UNICEFin käyttöön maailman kriisikohteisiin – miten toimimme?
UNICEFilla on harvoin mahdollisuus vastaanottaa tuotteita – monesta eri syystä johtuen.  UNICEFin Supply Division Kööpenhaminassa päättää voiko UNICEF vastaanottaa tavarat vai ei. Voitte ottaa meihin yhteyttä ja pohditaan asiaa yhdessä.

Voimmeko käyttää UNICEFin logoa kerätäksemme varoja UNICEFille?
Tämä ei valitettavasti ole mahdollista. UNICEFin logonkäyttöä sääntelevät kansainväliset ohjeet. UNICEFin logon käyttö edellyttää yleensä kumppanuussopimusta.

Lahjoitamme kuukausittain pienen summan UNICEFille. Voimmeko kertoa tästä verkkosivuillamme?
Voitte kertoa  siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:
Lähetä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]