Yritysyhteistyö: kysymyksiä ja vastauksia

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Tälle sivulle olemme koonnet usein kysyttyjä kysymyksiä yritysyhteistyöstä. 

Miten yrityksemme voi olla mukana UNICEFin työssä?
Lapset tarvitsevat yrityksesi tukea! Yrityksenne voi tukea maailman lapsia esimerkiksi lahjoittamalla Lastenrahastoon, ryhtymällä yrityskumppaniksi tai ostamalla Unicef-lahjoja. Tutustu eri tapoihin tukea tästä

Mitä ovat kumppanuussopimukset?
Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Kumppanuussopimukset ovat mieluiten vähintään 3 vuotta kestäviä. Tutustu kumppanuuksiimme täältä.

Haluamme lahjoittaa UNICEFille 5 % tuotteen myyntihinnasta.
Mikäli yrityksesi haluaa yhdistää maailman lasten tukemisen ja esimerkiksi markkinointikampanjan tuottojen kanavoinnin UNICEFille, voimme yhdessä pohtia yrityskumppanuuden mahdollisuutta. Kumppanuudet ovat aina yhteisen keskustelun tulos, josta hyötyvät niin maailman lapset kuin yritys. Meille on tärkeää, että yritys täyttää UNICEFin yhteistyökumppaneiltaan edellyttämät vastuullisuuskriteerit.

Haluamme lahjoittaa 100 ompelukonetta – miten toimimme?
UNICEFilla on harvoin mahdollisuus vastaanottaa tuotteita – monesta eri syystä. Mikäli UNICEFilla on tarve tietyille tuotteille tai palveluille vastaanotamme mielellämme niitä.  UNICEFin Supply Division Kööpenhaminassa päättää voiko UNICEF vastaanottaa tavarat vai ei.

Voimmeko käyttää UNICEFin logoa kerätäksemme varoja UNICEFille?
Tämä ei valitettavasti ole mahdollista. UNICEFin logonkäyttöä sääntelevät kansainväliset ohjeet. UNICEFin logon käyttö edellyttää yleensä kumppanuussopimusta.

Lahjoitamme kuukausittain pienen summan UNICEFille. Voimmeko kertoa tästä verkkosivuillamme?
Voitte kertoa oikeassa asiayhteydessä siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa. Esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:
Lähetä sähköpostia osoitteeseen: yritykset@unicef.fi