Laita hyvä jakoon Whatsapp
fi
Anna tänä jouluna maailman kallein lahja

Tämä lahja on saajalleen maailman arvokkain

Koronaepidemian seuraukset iskevät pahiten lapsiin. Köyhyys on lisääntynyt, terveyspalveluja karsittu ja rokotuskampanjoita keskeytetty. Koulun ulkopuolella on edelleen miljoonia lapsia.

Anna maailman tärkein, odotetuin ja kallisarvoisin lahja: auta meitä toimittamaan lääkkeitä kriisialueille, jatkamaan rokottamista ja rakentamaan kouluja sinne, missä niitä kipeästi tarvitaan.

Lahjoituksen tekeminen on helppoa

Lahjoituksen teet kätevästi verkkopankissa, luottokortilla tai tilisiirrolla.

Saatte meiltä kuvapaketin, jonka avulla voitte helposti viestiä lahjoituksestanne sidosryhmillenne. Voitte ladata viestintämateriaalit heti käyttöönne, kun teette lahjoituksen. Kaikki materiaalit löytyvät suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä. Materiaalit ovat tarkoitettu käytettäväksi sellaisenaan, niitä ei saa muokata.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lahjoitan...
Summa
* Lahjoituskohde
Maksutapa

Yrityksen tiedot

* Yrityksen nimi
* Postiosoite
* Postinumero
* Postitoimipaikka
* Y-tunnus

Yhteyshenkilö

* Sähköpostiosoite
* Etunimi
* Sukunimi
* Puhelinnumero

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla. Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj, joka on käyttämämme maksujen välittäjä.