Autetaan yhdessä Intiaa!

Näin yrityksenne voi auttaa Intiaa koronakriisin keskellä

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Intiassa on pula lääkkeistä, hapesta, suojavarusteista ja sairaalasängyistä. Korona on uhka myös lasten tulevaisuudelle. UNICEF vie apusi luotettavasti perille.

Auta Intiaa koronakriisin keskellä

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa tai maksukortilla. Valitse alta sinulle sopiva summa tai kirjoita omasi.

Lahjoitan
Valitse maksutapa *

Lahjoituksesi on lähes valmis!

Lahjoitan
Lahjoitan
Valitse maksutapa *

Yhteyshenkilö

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Lahjoitan
Valitse maksutapa *

Yhteyshenkilö

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Esimerkkejä: näin yrityslahjoituksenne auttaa Intiaa koronakriisin keskellä:

  • 600 euroa = 75 nopeaa, luotettavaa ja helppokäyttöistä koronatestipakettia  

  • 1800 euroa = happigeneraattorin käyttö vuorokauden ajan 500 potilaan tueksi

  • 8000 euroa = 1000 nopeaa, luotettavaa ja helppokäyttöistä koronatestipakettia 

UNICEF on juuri nyt paikan päällä eri puolilla Intiaa ja teemme töitä tavoittaaksemme perheet ja sairaalat, jotka kaipaavat epätoivoisesti apua.

Varasto: pahvilaatikoita tuodaan Intiaan.
Matkaan kohti Intiaa! Kriittisen tärkeitä tarvikkeita pakataan rahtikoneeseen Dubaissa. Kuva: © UNICEF/UN0458864/

Sivun pääkuva: juhlasali on muutettu koronasairaalaksi New Delhissä. UNICEF on auttamassa paikan päällä Intiassa ja toimittaa jatkuvasti rokotteita ja  tarvikkeita, kuten suoja-asuja, koronan vastaiseen työhön. Kuva: © UNICEF/UN0456957/Singh

Suomen UNICEFilla on oikeus palauttaa lahjoitus, jos yritys toimii alalla, jolta emme voi vastaanottaa rahaa tai jos yrityksen toiminta on ristiriidassa tavoitteidemme kanssa.

Intian koronakriisi - 3 näkökulmaa

Intian perheet tarvitsevat apua nyt. Maan koronakriisi on riistäytymässä käsistä ilman nopeita toimia. UNICEF on paikalla auttamassa lapsia ja perheitä ja tukemassa maan terveydenhuoltoa.

Lue lisää

Koronakriisin aiheuttamat peruspalveluiden heikkenemiset ja taloudelliset seuraukset osuvat rankimmin pieniin lapsiin. Intiassa alle viisivuotiaiden lasten lukumäärä on maailman suurin.

Lue lisää

UNICEF toimii nyt osana kansainvälistä COVAX-rokoteyhteistyötä, joka on aloittanut kamppailun pandemiaa vastaan, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus tulevaisuuteen.

Lue lisää