Eri tapoja tukea UNICEFin työtä

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Yrityksesi voi osallistua työhömme eri tavoin; joko lahjoittamalla tai esimerkiksi antamalla käyttöömme osaamista kuten lakiapua, mainontaa tai viestintää.

Mikä on yrityksenne paras valinta?

Kumppanuus

Tule mukaan yrityskumppaniksi

Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Ryhtymällä yrityskumppaniksi voit tehdä UNICEFin kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä maailman lasten hyväksi.

Tutustu »

Työmme tukeminen Suomessa

Auta kotimaan lapsia

Etsimme kumppaneita tukemaan kotimaan työtämme. Kiinnostaisiko yritystänne enemmän reilu urheilu vai kuntien kanssa tehtävä työ?

Tutustu kotimaan mahdollisuuksiin »

COVID-19-epidemian vastainen työ

Lahjoita COVID-19-epidemian hillitsemiseen

Työskentelemme yhdessä Maailman terveysjärjestö WHO:n ja valtioiden viranomaisten kanssa pandemian hillitsemiseksi ja lasten suojelemiseksi. Autamme satoja miljoonia ihmisiä joka päivä suojautumaan koronavirukselta. 

» Tee lahjoitus

UNICEF-yrityslahja

Anna UNICEF-yrityslahja

UNICEF-lahjalla voit ilahduttaa yrityksesi sidosryhmiä ja samalla auttaa maailman lapsia. UNICEF-lahja sisältää elintärkeitä tarvikkeita, joita UNICEF toimittaa niitä tarvitseville lapsille ympäri maailman.

» UNICEF-lahjakauppaan

Yrityksen kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoitus

Kuukausittaisella lahjoituksella yrityksenne auttaa säännöllisesti kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Lahjoitus tapahtuu kätevästi joko pankki- tai luottokortilta.

Voitte kertoa esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa.

» Lahjoita kuukausittain

Uudet ideat

Ehdota uutta ideaa

Jos sinulla tai yritykselläsi on uusi idea varainhankintaan tai mahdollisuus tukea meitä muilla tavoilla, kerro siitä meille.

Ota yhteyttä:

Niina Gerritsen, varainhankintapäällikkö, puh. +358 40 508 7066