Eri tapoja tukea UNICEFin työtä

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Yrityksesi voi osallistua työhömme eri tavoin; lahjoittamalla tai esimerkiksi antamalla käyttöömme osaamista kuten lakiapua. Keskustelemme mielellämme myös uusista ideoista ja innovaatioista lasten hyväksi.

Mikä on yrityksellenne paras tapa osallistua?

Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Ryhtymällä yrityskumppaniksi voit tehdä UNICEFin kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä maailman lasten hyväksi.

Tutustu »

Afganistanin lasten turvallisuus ja tulevaisuus on vakavasti uhattuna. Yrityslahjoitusten turvin pystymme auttamaan nopeasti. UNICEF on tehnyt töitä maassa jo vuosikymmeniä, emmekä aio nytkään perääntyä.

» Tee lahjoitus

Tule tukemaan kotimaan työtämme. 90 % lasten arkeen vaikuttavista päätöksistä tehdään kunnissa. Siksi UNICEF tekee työtä Lapsiystävällisten kuntien eteen. 

Tutustu kotimaan työhön »

UNICEF on yksi maailman merkittävimmistä hätäaputoimijoista. Vastaamme vuosittain noin 280 humanitaariseen kriisiin eri puolilla maailmaa. UNICEFin avulla lapset saavat puhdasta vettä, terveydenhoitoa ja suojelua sekä he voivat jatkaa koulunkäyntiään myös kriisien keskellä.

» Tee lahjoitus

Kuukausittaisella lahjoituksella yrityksenne auttaa säännöllisesti kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Lahjoitus tapahtuu kätevästi joko pankki- tai luottokortilta.

Voitte kertoa esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa.

» Lahjoita kuukausittain

Jos sinulla tai yritykselläsi on uusi idea varainhankintaan tai mahdollisuus tukea meitä muilla tavoilla, kerro siitä meille.

Ota yhteyttä:

Niina Gerritsen, varainhankintapäällikkö, puh. +358 40 508 7066