Eri tapoja tukea UNICEFin työtä

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Yrityksesi voi osallistua työhömme eri tavoin; lahjoittamalla tai esimerkiksi antamalla käyttöömme osaamista kuten lakiapua. Keskustelemme mielellämme myös uusista ideoista ja innovaatioista lasten hyväksi.

Mikä on yrityksenne paras valinta?

Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Ryhtymällä yrityskumppaniksi voit tehdä UNICEFin kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä maailman lasten hyväksi.

Tutustu »

Etsimme kumppaneita tukemaan kotimaan työtämme. Kiinnostaisiko yritystänne enemmän reilu urheilu vai kuntien kanssa tehtävä työ?

Tutustu kotimaan mahdollisuuksiin »

Työskentelemme yhdessä Maailman terveysjärjestö WHO:n ja valtioiden viranomaisten kanssa pandemian hillitsemiseksi ja lasten suojelemiseksi. Autamme satoja miljoonia ihmisiä joka päivä suojautumaan koronavirukselta. 

» Tee lahjoitus

UNICEF on yksi maailman merkittävimmistä hätäaputoimijoista. Vastaamme vuosittain noin 280 humanitaariseen kriisiin eri puolilla maailmaa. UNICEFin avulla lapset saavat puhdasta vettä, terveydenhoitoa ja suojelua sekä he voivat jatkaa koulunkäyntiään myös kriisien keskellä.

» Tee lahjoitus

Kuukausittaisella lahjoituksella yrityksenne auttaa säännöllisesti kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Lahjoitus tapahtuu kätevästi joko pankki- tai luottokortilta.

Voitte kertoa esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa.

» Lahjoita kuukausittain

Jos sinulla tai yritykselläsi on uusi idea varainhankintaan tai mahdollisuus tukea meitä muilla tavoilla, kerro siitä meille.

Ota yhteyttä:

Niina Gerritsen, varainhankintapäällikkö, puh. +358 40 508 7066