Eri tapoja tukea UNICEFin työtä

Yrityksenne voi osallistua työhömme eri tavoin; lahjoittamalla tai esimerkiksi antamalla käyttöömme osaamista kuten lakiapua. Keskustelemme mielellämme myös uusista ideoista ja innovaatioista lasten hyväksi.

Mikä on yrityksellenne paras tapa osallistua?

Ukrainan kriisi uhkaa jopa 7,5 miljoonan lapsen elämää. Taistelut ovat jo vahingoittaneet kriittistä vesi-infrastruktuuria ja useita kouluja. UNICEF on paikan päällä auttamassa lapsia ja perheitä.

Auta

Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Ryhtymällä yrityskumppaniksi voit tehdä UNICEFin kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä maailman lasten hyväksi.

Tutustu

Kansainvälisessä rokotusyhteistyössä UNICEFin tehtävänä on hankkia ja toimittaa rokotteet maailman köyhimpiin maihin. Tuellanne voimme varmistaa koronarokotteet kaikkialle ja edistää pandemian päättymistä. 

Lahjoita

Tule tukemaan kotimaan työtämme. 90 % lasten arkeen vaikuttavista päätöksistä tehdään kunnissa. Siksi UNICEF tekee työtä Lapsiystävällisten kuntien eteen. 

Tutustu kotimaan työhön »

Lastenrahaston varojen avulla UNICEF tekee työtä kaikkialla maailmassa taatakseen lapsen oikeudet terveyteen, turvaan, koulutukseen ja tasa-arvoon. Hätäapurahastoon tehdyt lahjoitukset UNICEF käyttää humanitaarisissa kriiseihin vastaamisessa eri puolella maailmaa. UNICEF on yksi maailman merkittävimmistä hätäaputoimijoista. Vastaamme vuosittain noin 280 humanitaariseen kriisiin eri puolilla maailmaa. UNICEFin avulla lapset saavat puhdasta vettä, terveydenhoitoa ja suojelua sekä he voivat jatkaa koulunkäyntiään myös kriisien keskellä.

» Tee lahjoitus

Kuukausittaisella lahjoituksella yrityksenne auttaa säännöllisesti kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Lahjoitus tapahtuu kätevästi joko pankki- tai luottokortilta.

Voitte kertoa esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa.

» Lahjoita kuukausittain

Jos sinulla tai yritykselläsi on uusi idea varainhankintaan tai mahdollisuus tukea meitä muilla tavoilla, kerro siitä meille.

Ota yhteyttä:

Niina Gerritsen, varainhankintapäällikkö, puh. +358 40 508 7066