Eri tapoja tukea UNICEFin työtä

Yrityksesi voi osallistua työhömme eri tavoin; joko lahjoittamalla tai esimerkiksi antamalla käyttöömme osaamista kuten lakiapua, mainontaa tai viestintää.

Lahjoita Lastenrahastoon tai hätäapuun

Voit tukea työtämme tekemällä lahjoituksen UNICEFin Lastenrahastoon tai hätäapurahastoon. Jokainen lahjoitus on sijoitus lapsiin.

» Tee lahjoitus

Kuukausittainen lahjoitus

Kuukausittaisella lahjoituksella yrityksenne auttaa säännöllisesti kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

Lisätkää toistuva kuukausittainen lahjoitus verkkopankistanne Suomen UNICEFin lahjoitustilille (Suomen UNICEF ry, FI1515293000000087, BIC/SWIFT:NDEAFIHH) tai tilatkaa verkkolasku http://www.unicef.fi/verkkolasku.

Voitte kertoa esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa.

» Tilaa verkkolasku

Kumppanuus

Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Ryhtymällä yrityskumppaniksi voit tehdä UNICEFin kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä maailman lasten hyväksi.

» Tutustu kumppanuuteen

Anna UNICEF-lahja

UNICEF-lahjalla voit ilahduttaa yrityksesi sidosryhmiä ja samalla auttaa maailman lapsia. UNICEF-lahja sisältää elintärkeitä tarvikkeita, joita UNICEF toimittaa niitä tarvitseville lapsille ympäri maailman.

» UNICEF-lahjakauppaan

Uudet ideat

Jos sinulla tai yritykselläsi on uusi idea varainhankintaan tai mahdollisuus tukea meitä muilla tavoilla, kerro siitä meille.

Ota yhteyttä:

Yritysasiakkuuspäällikkö Nina Vähäpassi, puhelin 050 505 6467

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@unicef.fi