Auta Afganistanin lapsia - tee yrityslahjoitus

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Afganistanin lasten turvallisuus ja tulevaisuus on vakavasti uhattuna. Yrityslahjoitusten turvin pystymme auttamaan nopeasti. UNICEF on tehnyt töitä maassa jo vuosikymmeniä, emmekä aio nytkään perääntyä.

Yrityksenne voi auttaa lapsia Afganistanin kriisin keskellä

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai tilisiirrolla. Valitse alta sinulle sopiva summa tai kirjoita omasi. *-merkityt kohdat lomakkeessa on täytettävä.

Lahjoitan
Valitse maksutapa *

Lahjoituksesi on lähes valmis!

Lahjoitan
Lahjoitan
Valitse maksutapa *

Yhteyshenkilö

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Lahjoitan
Valitse maksutapa *

Yhteyshenkilö

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Näin yrityksenne
lahjoitus auttaa

  • 140 € - 10 hygieniapakettia
  • 800 € -  5000 lapselle poliorokotteet
  • 1700 € - 5000 pussia maapähkinätahnaa auttamaan aliravittuja lapsia

Olemme läsnä koko maassa lasten ja perheiden tukena ja jatkamme elintärkeiden tarvikkeiden toimittamista kaikkein heikoimmassa asemassa oleville. UNICEF toimittaa lahjoittamasti avun luotettavasti perille.

UNICEF on varautunut kriisiin ja varastoinut hätäaputarvikkeita eri puolille maata. Jaamme hygieniapakkauksia, kuljetamme vettä, hoidamme aliravittuja lapsia ja rokotamme vauvoja ja pikkulapsia.

Kabuliin on noussut nopeasti uusia maan sisäisten pakolaisten leirejä ja olemme perustaneet niihin lapsiystävällisiä tiloja, ravitsemuskeskuksia ja rokotuspaikkoja.

Afganistan:
lasten kriisi

  • Lapsia on värvätty taistelijoiksi
  • 4 miljoonaa lasta ei pääse kouluun
  • Kuivuus aiheuttaa ongelmia
  • Korona leviää
  • 12 miljoonaa ihmistä ruokakriisin partaalla

Lasten turvallisuus
vakavasti uhattuna

Afganistan on jo vuosia ollut yksi vaarallisimmista paikoista lapsille, mutta viimeaikaisten levottomuuksien ja väkivaltaisuuksien vuoksi tilanne on lapsille vielä epätoivoisempi. UNICEF on erittäin huolissaan lasten turvallisuudesta, erityisesti aseellisten ryhmittymien suorittamista lasten värväämisistä taistelijoiksi.

Väkivaltaisuuksien lisäksi myös koronapandemia ja kuivuus ovat kriisiyttäneet maan tilannetta. Ruokaturvan tilanne on hälyttävä, sillä yli 12 miljoonaa ihmistä elää ruokaturvakriisin partaalla. Erityisen huolestuttava on myös lasten putoaminen koulujärjestelmän ulkopuolelle - yli 4 miljoonalla lapsella ei ole tällä hetkellä pääsyä kouluun.