Ahlström Collective Impact

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Jotta yhteiskunta muuttuisi, meidän on toimittava yhdessä

 Maria Bondestam, Eva Ahlströmin säätiön puheenjohtaja

Sijoituksia lasten hyvinvointiin

Ahlström Collective Impact on uusi yhteistyömalli merkittävien suomalaisten yritysten, säätiöiden ja Suomen UNICEFin välillä. Ahlström Collective Impact sijoittaa YK:n kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti lasten hyvinvointiin valituissa UNICEFin hankkeissa.

Kuusi perustajajäsentä

Ahlström Collective Impact on Eva Ahlströmin säätiön aloite, jonka perustajäseniä ovat säätiön lisäksi Ahlstrom-Munksjö, Ahlström Capital, Antti Ahlström Perilliset, Destia ja Glaston.

– Jotta yhteiskunta todella muuttuisi, meidän on toimittava yhdessä. Ahlström Collective Impact on kansainvälinen yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on tehdä maailmasta parempi paikka lapsille. Tämä onnistuu, kun yhdistämme voimamme yhteisen näkemyksemme taakse. Yksityisen sektorin on aika nähdä tuki UNICEFin kaltaisille järjestöille investointina, ei hyväntekeväisyytenä”, sanoo hankkeen alullepanijana toiminut, Eva Ahlströmin säätiön hallituksen puheenjohtaja Maria Bondestam.

Vuonna 2020 Ahlström Collective Impact tukee UNICEFin työtä koronavirusepidemiassa. Ahlström Collective Impactin tuella UNICEF pystyy tukemaan lapsia perusterveydenhuollon, koulutuksen ja turvan saamisessa vaikeissakin olosuhteissa koronapandemian keskellä. 

Lue lisää: https://www.unicef.fi/tiedotus/uutisarkisto/2020/ahlstrom-collective-impact-sijoittaa-240-000-euroa-unicefin-koronaviruksen-vastaiseen-tyohon/ 

 

Kuva: Tytöt pesemässä käsiään koulun pihalla Badahshanissa Pohjois-Afganistanissa. ©UNICEF/UN0339412/Dejongh