Turun vapaaehtoisryhmä

Turun vapaaehtoisryhmä on toiminut jo useita vuosikymmeniä. Tällä hetkellä ryhmään kuuluu noin 25 aktiivista vapaaehtoista, jotka antavat aikaansa UNICEFin tuotemyyntiin, lipaskeräyksiin, Anna ja Toivo -nukkien ompeluun, kouluvierailuihin sekä muuhun toimintaan.

Vuoden suurin ja merkittävin yksittäinen myyntitapahtuma on joulumyynti Hansatorilla. Ryhmämme osallistuu myös valtakunnallisiin UNICEFin kampanjoihin, kuten vapun tienoilla järjestettävään Jano-kampanjaan sekä jokasyksyiseen Nenäpäivään. Juhlistamme vuosittain myös Lapsen oikeuksien päivää (20.11.).

Kouluille vapaaehtoisryhmä tarjoaa mahdollisuuden olla tempausten kautta mukana maailmanlaajuisessa avustustyössä lapsilta lapsille. Voit pyytää ryhmästämme vierailijaa kertomaan joko UNICEFista yleisesti tai tietystä kansainvälisyyskasvatuksen teemasta. Vierailijat voivat myös tulla pitämään aamunavauksia tai avaamaan UNICEF-tapahtumanne.

Turun vapaaehtoisryhmä toivottaa kaikki UNICEFin toiminnasta kiinnostuneet mukaan luomaan lapsille parempaa huomista. Tule rohkeasti mukaan kokouksiimme (katso ajankohta Tapahtumat-kohdasta) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen unicefturku[at]gmail.com.

Liity myös Facebookissa UNICEF Turku -ryhmän faniksi - www.facebook.com/unicefturku - niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme. 

Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin

Riitta Suomi, 044 5370915
unicefturku[at]gmail.com