UNICEF-puotimme Linnankadulla Turussa.
UNICEF-puotimme Linnankadulla Turussa.

Turun vapaaehtoisryhmä

Turun vapaaehtoisryhmä on toiminut jo useita vuosikymmeniä. Tällä hetkellä ryhmään kuuluu noin 25 aktiivista vapaaehtoista, jotka antavat aikaansa UNICEFin tuotemyyntiin, lipaskeräyksiin, Anna ja Toivo -nukkien ompeluun, kouluvierailuihin sekä muuhun toimintaan.

Turun vapaaehtoisryhmä on toiminut jo useita vuosikymmeniä. Ryhmäämme kuuluu aktiivisia kokeneita vapaaehtoisia sekä uusia tulokkaita, jotka haluavat tutustua vapaaehtoistyöhön. Toimintamme koostuu UNICEFin tuotemyynnistä, lipaskeräyksistä, Anna ja Toivo -nukkien ompelusta, kouluvierailuista sekä osallistumisesta erilaisiin tapahtumiin. Juhlistamme vuosittain myös Lapsen oikeuksien päivää 20.11.

Voit tehdä hyvää Turussa ja lähiympäristössä seuraavilla tavoilla:

  • joulumyynti Hansakorttelissa ja puodillamme
  • Lasten puolella -lipaskeräys Vapun alla
  • Nenäpäivä -keräys syksyllä
  • hätäapukeräys tarvittaessa
  • Anna ja Toivo -nukkien tekeminen
  • käsitöiden valmistaminen myyntiin
  • UNICEF -tuotteiden myynti erilaisissa tilaisuuksissa
  • yms.

Puotimme sijaitsee Turun keskustassa vastapäätä hotelli Marina Palacea, osoite Linnankatu 29.

Pyrimme pitämään puotia auki kerran viikossa. Nyt puoti on suljettu koronaepidemian vuoksi, mutta tarvittaessa meidät tavoittaa alla olevista yhteystiedoista.

Lisäksi Anna ja Toivo -nukkeja on myytävänä ympäri vuoden Uudenkaupungin Automuseossa.

Turun vapaaehtoisryhmä toivottaa kaikki UNICEFin toiminnasta kiinnostuneet mukaan luomaan lapsille parempaa huomista. Tule rohkeasti mukaan kokouksiimme (katso ajankohta Tapahtumat-kohdasta) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen unicefturku[at]gmail.com.

Liity myös Facebookissa UNICEF Turku -ryhmän faniksi - www.facebook.com/unicefturku - niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme. 

 

Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin

Riitta Suomi, 044 5370915
unicefturku[at]gmail.com