Tampereen vapaaehtoisryhmä 

 Ryhmään kuuluu noin 10 aktiivista jäsentä. Jäseniä on tullut tänä vuonna muutama lisää ja Tampereella on mukavan kirjava joukko eri ikäisiä jäseniä. Koronatilanteen takia on keväältä ja kesältä jouduttu perumaan suunniteltuja tapahtumia.

Ryhmän on tarkoitus kokoontua kesä-heinäkuussa virtuaalisesti tai ulkona picnicin merkeissä. Tapaamisessa vaihdetaan kuulumisia keväältä ja ideoidaan syksyn toimintaa.

Vapaaehtoisryhmällä on oma sähköpostilista ja Whatsapp-ryhmä yhteydenpitoa varten. Listalle tai Whatsapp-ryhmään voi liittyä ottamalla yhteyttä Jussi Ojalaan. Laita viestiä tai soita numeroon 040 1743272. Myös sähköpostia voi lähettää osoitteeseen jussirobert.ojala[at]gmail.com.

Muuta viestintää varten ryhmällä on Facebook-sivu. Sivu löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/UNICEFin-vapaaehtoisryhm%C3%A4-Tampere-303762435841/

Syksyllä on tarkoitus avata myös Instagram-tili.

Vuoden kohokohta on joulumyynti Tampereen Kauppahallissa. Myytävänä on ollut esimerkiksi UNICEFin joulukortteja, vapaaehtoisten tekemiä Anna ja Toivo -nukkeja, villasukkia ja muita käsintehtyjä tuotteita. Uusia Anna ja Toivo -nukkeja on ollut nähtävillä kevään kokouksessa.

Yhteystiedot

Jussi Ojala, 040 174 3272

jussirobert.ojala[at]gmail.com