Savonlinnan vapaaehtoisryhmä

UNICEF-ryhmämme on toiminut Savonlinnassa jo yli 20 vuotta, syksystä 1987 alkaen. Toiminta on monipuolista ja vaihtelevaa. Se on myös tuloksellista ja antoisaa. Vapaaehtoisina lahjoitamme aikaamme ja osaamistamme ja voimme näin osaltamme edistää lasten hyvinvointia. Ei jäsenmaksua.
Ryhmämme osallistuu sekä valtakunnallisiin kampanjoihin että ideoi omia paikallisia toimintamuotoja ja tapahtumia. Jo vuosikausia vappuviikon Janokeräys on kuulunut ohjelmaamme, heinäkuussa keräämme lippaisiin rahaa Tallisaaren sillalla ooppera- ja balettijuhlavierailta ja joulun alla myymme UNICEF-kortteja ja muita tuotteita markettien auloissa. Lisäksi viritämme myyntipöydän monissa Savonlinnan seudun tapahtumissa, kerromme UNICEFin toiminnasta ja lasten tilanteesta, järjestämme lapsille tapahtumia sekä valmistamme ja myymme Anna ja Toivo –nukkeja. Yhteistyömme koulujen kanssa on aktiivista. Vuosittain nimitämme yläkoululaisista UNICEF-koululähettiläät. He edustavat UNICEFia koulujen tapahtumissa.
 
Ryhmämme kokoontuu 8 – 10 kertaa vuodessa. Kokoontumispaikka on yleensä Savonlinnan kirjasto Joelin kokoustila Miitti. Kokouksissa vapaamuotoisesti ja leppoisasti keskustellen ideoimme varainkeruuta ja sitä tukevaa toimintaa. Kokousajoista ilmoitamme sanomalehti Itä-Savon ja ilmaisjakelulehti Savonmaan Yhdistystoimintapalstalla.
 
Tervetuloa UNICEF-vapaaehtoiseksi. Ryhmämme tarvitsee jokaista, joka haluaa auttaa lapsia. Tehtävää riittää kaikille halukkaille!  

 

Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin

Maija Rusanen 
maija.rusanen[at]luukku.com