Lappeenrannan vapaaehtoisryhmä

Lappeenrannan vapaaehtoisryhmä on toiminut v:sta 1985 lähtien. Toimintamme kattaa Suomen UNICEFin keskeiset toiminta-alueet: osallistumme keräyksiin, myymme UNICEF-tuotteita, valmistamme myyntiin Anna ja Toivo -nukkeja sekä teemme yhteistyötä koulujen kanssa ja tiedotamme UNICEFin toiminnasta.

Olet tervetullut koska vain mukaan ryhmämme toimintaan auttamaan maailman lapsia. Lipaskerääjiä ja muita toimijoita tarvitaan lisää jatkuvasti.
Nukkepiiri vastaa Anna ja Toivo -nukkien valmistuksesta, ja se kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Jos olet innostunut käsitöistä, nukkepiiri ottaa mielellään mukaan toimintaan ja auttaa alkuun nukenteossa

Lämpimästi tervetuloa mukaan joukkoomme!  

Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin.

unicef.lpr[at]gmail.com

 

Myyntipisteet

Lappeenrannassa on suuria pienyrittäjiä. Niin suuria, että heidän sydämiinsä mahtuvat maailman kaikki lapset. He ovat mukana UNICEFin työssä tarjoamalla tuotteille myyntitilan. Heidän liikkeissään voit tukea UNICEFin työtä ostoksilla tai osallistumalla lipaskeräykseen.

Ideri-puodissaan akvarellitaiteilija ja yksinyrittäjä Heli Pukki työskentelee Tasihinin talon kivijalassa. Postikorteistaan tunnettu Heli myös runoilee, kuvittaa koulukirjoja ja maalaa tilaustöitä. Ideristä voit ostaa Anna- ja Toivo-nukkeja.

Olet tervetullut kotimaiseen hyvän mielen puotiin ja verkkokauppaan. Kauppakatu 25, avoinna ke-pe 10-17, la 10-14. www.ideri.fi

 Mai-Art Oy, taide- ja kehysliike on Saimaanlinnassa. Liikkeestä löydät laajan valikoiman suomalaisten ja ulkomaalaisten taiteilijoiden töitä. Mai-Artilla on suuri valikoima kehysmalleja, joiden valinnassa ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään. Mai-Artista löydät myös UNICEFin aineettomat lahjat, kauniit kortit ja kestokassit. 

Olet tervetullut liikkeeseen hengittämään taidetta.
Valtakatu 37, avoinna arkisin 10-17 ja lauantaisin 10-15, lisätiedot facebookista ja www.maiart.com

 

 

Taidekehystäjä Terhi Muhonen valitsi mielikorttinsa
Taidekehystäjä Terhi Muhonen valitsi mielikorttinsa
Nuket Heli Pukin hellässä huomassa
Nuket Heli Pukin hellässä huomassa
Nuket Lauritsalan kirjaston vitriinissä
Nuket Lauritsalan kirjaston vitriinissä

Lauritsalan kirjaston näyteikkuna/vitriinissä voitte käydä katsomassa vapaaehtoisten nukkepiiriläisten valmistamia nukkeja ja  ja varata numeroidun nuken kirjastossa olevaan kirjaan. Perjantaisin kello 12 - 13 he voivat luovuttaa sitten nuken paikan päällä uuteen kotiin. Vitriinissä on myös myytävänä sukkia vauvasta vaariin ja vauvan peittoja. Vihjaiskaa toki sukulaiselle, tuttavalle tai naapurille tästä myyntipisteestämme!