Lahden vapaaehtoisryhmä

Hei, tule mukaan UNICEFin vapaaehtoistyöhön.

UNICEF Lahden vapaaehtoisryhmä on tehnyt jo yli 20 vuotta työtä maailman lasten auttamiseksi. UNICEF Lahden vapaaehtoisryhmä osallistuu erilaisiin tapahtumiin, valmistaa ja myy Anna ja Toivo -nukkeja, järjestää lipaskeräyksiä ja käy kertomassa UNICEFin työstä.
 
Sinäkin voit tulla mukaan auttamaan ja ideoimaan uusia tapoja lasten auttamiseksi. Vapaaehtoisena voit auttaa maailman lapsia osallistumalla kanssamme vaikka vain yhteen tapahtumaan tai voit tulla mukaan koko energiallasi ja innollasi. Kokoonnumme kerran kuukaudessa ja ajan sekä paikan voit tarkistaa tapahtumat kohdasta.Kokoustiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Olet siis lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme. 

Anna ja Toivo -nukkeja myynnissä tapahtumien lisäksi myös Puoti-liikkeessä, osoitteessa Rautatienkatu 13. Tervetuloa!

 

 

 

Tapahtumat ja kokoukset

 • 20.11.2019. Lapsen oikeuksien päivän tapahtuma, Lahti

  20.11.2019 klo 17:00
  Lahti

  Lasten tapahtuma klo 17-19, mm aarrekarttasuunnistusta, sadunlukua sekä Unicefin nukenvaatesuunnittelupaja.

  Osoite: Kauppakeskus Karisma, Kauppiaankatu 2 kauppakeskuksen yläkerta, leikkipaikan vieressä

 • 30.11.2019. Joulun hyväntekeväisyysmyynti, Lahti

  30.11.2019 klo 8:00
  Lahti

  Lahden vapaaehtoisryhmän joulumyynti ajalla 30.11.-8.12. Myytävänä mm joulukortit, kalenterit, Anna- ja Toivo-nuket sekä aineettomia lahjoja.Myyntipöytä auki ark 12-18, laua 8-18 ja sunn 11-17. Myynnin tuotto käytetään maailman hädänalaisten lasten hyväksi. Tule mukaan tekemään hyvää!

  Osoite: Sokos Lahti, Aleksanterinkatu 19-21

 

Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin. 

uniceflahti[at]gmail.com