Helsingin vapaaehtoisryhmä

Tule sinäkin mukaan, voit osallistua oman aikataulusi mukaisesti kokouksiin sekä valita sinua kiinnostavat tapahtumat.

Helsingin vapaaehtoisryhmä on toiminut pitkään. Keräämme varoja vapaaehtoisvoimin maailman lasten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ryhmäämme kuuluu kaiken ikäisiä aktiivisia vapaaehtoisia. 

Olemme mukana mm. UNICEFin Janoviikoilla ja hätäapukeräyksissä. Nukketiimimme kokoontuu keskiviikkoisin Kalliossa Anna & Toivo –nukkejen parissa. Olemme mukana myös muissa tapahtumissa ympärivuoden, kuten jo perinteeksi syntyneessä Tyhjä Kulho –tapahtumassa. Vuosi huipentuu joulumyyntiin Kampin kauppakeskuksessa. Suunnittelemme myös innokkaasti uusia tapahtumia ja tapoja vaikuttaa.

Tervetuloa mukaan toimintaamme, tule rohkeasti seuraavaan kokoukseemme (katso ajankohta tapahtumat-kohdasta) tai laita sähköpostia unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com. Jos olet kiinnostunut tekemään Anna & Toivo –nukkeja, voit tulla mukaan seuraavaan nukkepajan kokoontumiseen, jonka ajankohta löytyy tapahtumat-kohdasta.

Helsingin ryhmän nukkepaja

Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11

Nukkepajasta voi ostaa Anna ja Toivo -nukkeja sekä muita vapaaehtoisten tekemiä käsitöitä. VAIN KÄTEISELLÄ. Aukioloajat: keskiviikkoisin klo 17.00-19.00, tarkista seuraava ajankohta tapahtumat-kohdasta, sillä loma-aikoina nukkepaja ei ole avoinna. 

Tervetuloa myös tutustumaan miten ryhmäläisemme toteuttavat käsitöitä ja nukkeja.

 
Liity myös Facebookissa UNICEF Helsinki -ryhmän faniksi -https://www.facebook.com/pages/Unicef-Helsinki/183965641640777 -niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme.
 
TERVETULOA MUKAAN!
 
Interested in joining our international group. Contact unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com

Tapahtumat ja kokoukset

 • 19.4.2021. Lasten Puolella -lipaskeräys Info, Helsinki

  19.4.2021 klo 17:30-19:00
  Helsinki

  Tapaamisen aihe kevään varainkeruu Muutokset mahdollisia korona pandemian vuoksi, tiedotamme niistä erikseen.Ilmoittaudu mukaan sähköpistitse unicefvapaaehtoiset.helsinki(at)gmail.com, niin saat linkin tapahtumaan. Kieli: suomi

  Osoite: Zoom-tapaaminen

 • 11.5.2021. Ryhmätapaaminen, Helsinki

  11.5.2021 klo 17:30-19:00
  Helsinki

  Tapaamisen aihe: kiitos keväästä ja syksyn alustavat suunnitelmat Muutokset mahdollisia korona pandemian vuoksi, tiedotamme niistä erikseen. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse unicefvapaaehtoiset.helsinki(at)gmail.com, niin saat linkin tapahtumaan. Kieli: suomi

  Osoite: Zoom-tapaaminen

 Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin.

unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com