Helsingin vapaaehtoisryhmä

Tule sinäkin mukaan, voit osallistua oman aikataulusi mukaisesti kokouksiin sekä valita sinua kiinnostavat tapahtumat.

Helsingin vapaaehtoisryhmä on toiminut pitkään. Keräämme varoja vapaaehtoisvoimin maailman lasten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ryhmäämme kuuluu kaiken ikäisiä aktiivisia vapaaehtoisia. 

Olemme mukana mm. UNICEFin Janoviikoilla ja hätäapukeräyksissä. Nukketiimimme kokoontuu keskiviikkoisin Kalliossa Anna & Toivo –nukkejen parissa. Olemme mukana myös muissa tapahtumissa ympärivuoden, kuten jo perinteeksi syntyneessä Tyhjä Kulho –tapahtumassa. Vuosi huipentuu joulumyyntiin Kampin kauppakeskuksessa. Suunnittelemme myös innokkaasti uusia tapahtumia ja tapoja vaikuttaa.

Tervetuloa mukaan toimintaamme, tule rohkeasti seuraavaan kokoukseemme (katso ajankohta tapahtumat-kohdasta) tai laita sähköpostia unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com. Jos olet kiinnostunut tekemään Anna & Toivo –nukkeja, voit tulla mukaan seuraavaan nukkepajan kokoontumiseen, jonka ajankohta löytyy tapahtumat-kohdasta.

Helsingin ryhmän nukkepaja

Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11

Nukkepajasta voi ostaa Anna ja Toivo -nukkeja sekä muita vapaaehtoisten tekemiä käsitöitä. VAIN KÄTEISELLÄ. Aukioloajat: keskiviikkoisin klo 17.00-19.00, tarkista seuraava ajankohta tapahtumat-kohdasta, sillä loma-aikoina nukkepaja ei ole avoinna. 

Tervetuloa myös tutustumaan miten ryhmäläisemme toteuttavat käsitöitä ja nukkeja.

 
Liity myös Facebookissa UNICEF Helsinki -ryhmän faniksi -https://www.facebook.com/pages/Unicef-Helsinki/183965641640777 -niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme.
 
TERVETULOA MUKAAN!
 
Interested in joining our international group. Contact unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com

Tapahtumat ja kokoukset

 • 11.9. - 27.11.2019. Nukkepaja keskiviikkoisin, Helsinki

  11.9.2019 klo 17:00 - 27.11.2019 klo 19:00
  Helsinki

  Tervetuloa niin aloittelevat kuin kokeneemmatkin käsitöistä kiinnostuneet tekemään yhdessä UNICEF-nukkeja! UNICEF käyttää nukeista saatavat lahjoitukset lasten terveyttä, koulutusta ja suojelua edistävään työhön. Näin nukke voi pelastaa lapsen elämän. Lisätietoja UNICEF-nukeista löydät sivuilta https://www.unicef.fi/vapaaehtoiset/unicef-nuket/. Ei tarvetta ilmoittautua etukäteen, eikä sitoutua koko syksyksi, voit osallistua silloin, kun sinulle sopii.

  Osoite: Kalliolan Setlementtitalo, osoitteessa Sturenkatu 11, Naapuruustila 1 alakerrassa

 • 21.9.2019. Vapaaehtoistoiminnan messut , Helsinki

  21.9.2019 klo 12:00-16:00
  Helsinki

  Messut kokoavat yhteen vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita sekä erilaisia vapaaehtoisjärjestöjä. Jos UNICEF-vapaaehtoisuus kiinnostaa, tule juttelemaan ja kuulemaan, mitä juuri sinä voisit tehdä maailman lasten hyväksi.

  Osoite: Vanha ylioppilastalo

 • 1.10.2019. Vapaaehtoisten tapaaminen, Helsinki

  1.10.2019 klo 17:30-19:30
  Helsinki

  Aiheina mm. Lapsen oikeuksien päivän 20.11. tapahtuman ideointia, joulumyynti, joulukadun avaus ja Nenäpäivä. Palautetta syyskuun tapahtumista.

  Osoite: Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 5

 Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin.

unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com