Syksyn 2021 aikana järjestämme useita vapaaehtoiskoulutuksia etänä Teamsissa. Kaikki aiheista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan linjoille.

Voit osallistua syksyn koulutuksiimme tietokoneesi äärellä kotisohvallasi. Innosta myös muut paikkakuntasi vapaaehtoiset mukaan koulutuksiimme. 

Tulevia koulutuksia ja tapaamisia verkossa 

 Ti 2.11 klo 17.30-18.30 UNICEF lasten puolella 

Tämä luento on tarkoitettu uusille UNICEF-vapaaehtoisille ja tarjoaa perustietoa UNICEFista sekä UNICEF-vapaaehtoisuudesta.

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Ti 9.11. klo 17.30-19 Tietoa tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä vapaaehtoisryhmässä

Jokainen UNICEF-vapaaehtoinen on meille tärkeä ja haluamme pitää hyvää huolta vapaaehtoisten henkilötiedoista sekä toimistolla että vapaaehtoisryhmissä. 

Kutsumme vapaaehtoisryhmien sihteereitä ja muita tietosuoja-asiasta kiinnostuneita vapaaehtoisia etäkoulutukseen aiheesta ”Mitä tietosuoja tarkoittaa ja miksi se on tärkeää myös vapaaehtoistoiminnassa?

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Ti 16.11. klo 17.30-18.30 Varainhankinta verkossa – Helpot stepit alkuun! 

Tässä koulutuksessa käymme läpi UNICEF-vapaaehtoisten käytössä olevien verkkovarainhankintatyökalujen käyttöä sekä keräysten markkinointia. Tule oppimaan tai virkistämään muistia siitä, miten nettikeräys järjestetään Omakeräyksessä, Facebookissa tai ryhmän MobilePay-numeroa hyödyntäen somessa.

HUOM! Uusittu Omakeräys on nyt julkaistu. Koulutuksessa tutustumme tähän uuteen versioon.

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille teemasta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan tästä