Hakuaika on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi. Seuraamalla Facebook-tiliämme pysyt jatkuvasti ajan tasalla uusista avoimista työpaikoistamme: https://www.facebook.com/UNICEFFinland

Varainhankinnan suunnittelija, testamenttilahjoittaminen

Haemme testamenttilahjoitusohjelman tekijää varainhankinnan yksikköömme. Tehtävä on vakituinen ja täytetään mahdollisimman pian.

Suunnittelijan tehtävänä on kehittää testamenttilahjoitusohjelmaa UNICEFin kansainvälistä mallia hyödyntäen, suunnitella ja toteuttaa markkinointitoimenpiteitä sekä opastaa testamenttilahjoittamisesta kiinnostuneita.

Tehtävän edellytyksenä on korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta, usean vuoden työkokemus asiakasneuvotteluista ja kampanjoiden toteuttamisesta tavoitteiden mukaan sekä hyvä suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taito. Ehdottomana etuna on kaksikielisyys, kokemus varainhankinnasta sekä hyvät viestintä- ja esiintymistaidot. 

Toivomme, että hakija tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja on aidosti kiinnostunut edistämään testamenttilahjoittamista. 

Lisätietoja: varainhankinnan päällikkö Minna Karvinen, keskiviikkona 24.9. klo 10-11 ja torstaina 25.9. klo 14-15, puh: 050-5727313.

Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään to 2.10.2014 klo 16.00 osoitteeseen rekry7@unicef.fi.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 60 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.
Pysy ajan tasalla mm. kaikista Suomen UNICEFin työpaikoista ja seuraa meitä Facebookissa: