Hakuaika on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi. Seuraamalla Facebook-tiliämme pysyt jatkuvasti ajan tasalla uusista avoimista työpaikoistamme: https://www.facebook.com/UNICEFFinland

Asiakaspalvelija

Haemme 2-3 asiakaspalvelijaa Helsingin Kalasataman toimipisteeseemme palvelemaan Suomen UNICEFin lahjoittajia puhelimitse sekä sähköpostitse.

Työhön kuuluu pääsääntöisesti sekä myynnilliset että lahjoittajan asiakkuutta hoitavat ulossoitot, joten tehtävässä menestyminen vaatii aitoja vuorovaikutustaitoja sekä tervehenkistä suhtautumista puhelimella tapahtuvaan myyntityöhön ja asiakaspalveluun. Tehtäviin kuuluu myös ajoittain sisään tulevien puheluiden vastaanottaminen, puhelinvaihteen hoito sekä sähköposteihin vastaaminen. Aikaisempaa kokemusta puhelin- ja myyntityöstä et välttämättä tarvitse, tässä työssä asenne ratkaisee.

Tarjoamamme työ on kokoaikaista (30-37,5h/vko) ja työajat ovat joustavat sijoittuen arkisin kello 09–20 ja lauantaisin kello 11–17 väliselle ajalle. Työsuhde on vakituinen.

Alkupalkkaus on 10.13€/h ja työsuhteessa sovelletaan PALTA RY:n sekä Julkisten ja Hyvinvointialojen Liiton JHL:n välistä työehtosopimusta (TES).

Työ alkaa lokakuussa 2014 viikolla 42 (maanantaina 13.10 alkava viikko).

Lisätiedusteluihin vastaa asiakaspalvelupäällikkö Petteri Alatalo tiistaina 16.9. klo 11.30–12.30 ja torstaina 18.9 klo 14–15, puh. 044 7834437.

Lähetä lyhyt, vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry3@unicef.fi. Liitäthän mukaan myös CV:si.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 21.9.2014 kello 24.

Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi kansallisuudesta, uskonnosta tai poliittisesta vakaumuksesta riippumatta. UNICEF on toiminut yli 60 vuotta ja työskentelee yli 190 maassa. Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin kehitysohjelmiin ja hätäapuun sekä tekee vaikuttamis- ja tiedotustyötä lapsen oikeuksien puolesta.