Avoimet työpaikat Suomessa


Ilmoitamme aina sivuillamme avoimista työpaikoista. Löydät ne vasemman reunan valikosta "Avoimet työpaikat". Käytämme myös muita kanavia työtehtävistä riippuen.

Suomen UNICEF pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Työharjoittelupaikat Suomessa

Kun  Suomen UNICEFilla on vapaana olevia harjoittelupaikkoja, löydät  ne vasemman reunan valikosta "Avoimet työpaikat". 
  

Työ- ja harjoittelupaikat ulkomailla

Työelämään tutustuminen (TET)

Laita lyhyt hakemus sähköpostilla Terhi Nummenpäälle (etunimi.sukunimi@unicef.fi). Kerro hieman itsestäsi ja siitä miksi haet juuri Suomen UNICEFiin sekä ilmoita TET-jakson ajankohta. Arvostamme omaa aktiivisuuttasi TET-paikan haussa.

Edistääksemme yhdenvertaisuuden toteutumista annamme etusijan TET-hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.
 

Siviilipalveluspaikat Suomessa

Suomen UNICEF on hyväksytty siviilipalveluspaikka. Kun meillä on avoimia paikkoja, löydät ne vasemman reunan valikosta "Avoimet työpaikat".

Vapaaehtoistyö Suomessa

 

Vapaaehtoistyö ulkomailla

Suomen UNICEF ei koordinoi vapaaehtoistyötä kehitysmaissa. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä kehitysmaissa YK:n tai muiden järjestöjen kautta, saat lisätietoa seuraavilta sivuilta: