Lohtua ja ravintoa - autetaan yhdessä lapsia

Tee kertalahjoitus hätäapuun

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Afganistan, Etiopia, Jemen, maanjäristys, hirmumyrsky... UNICEFin avulla lapset saavat ravintoa, puhdasta vettä, terveydenhoitoa sekä suojelua ja he voivat jatkaa koulunkäyntiään myös kriisien keskellä.

Pelasta lapsen henki.

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla.

Lahjoitan

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä:

  • Lähetä tekstiviesti HÄTÄ numeroon 16110 (viestin hinta 15 euroa)

Mikäli keräystavoite ylitetään tietyn hätäavun yhteydessä, käytetään kerätyt varat toisilla kriisialueilla.

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj, joka on käyttämämme maksujen välittäjä.

Näin UNICEF toimii

Työmme on nopeaa ja tehokasta, sillä meillä on jatkuvassa kriisivalmiudessa viisi strategisesti sijoitettua varastoa: Kööpenhaminassa, Dubaissa, Shanghaissa, Kamerunissa ja Panaman Colonissa.

Rokotteet, hätäapuravinto, lääkkeet, huovat, teltat ja muut tarvikkeet toimitetaan avustuskohteisiin kulloinkin lähimpänä olevasta varastosta. Lisäksi varastoimme tarvikkeita jo etukäteen alueille, joita kriisit uhkaavat.
 
Paikan päällä UNICEF toimii tiiviissä yhteistyössä maan hallituksen sekä muiden järjestöjen kanssa. Työ jaetaan eri tarpeiden ja järjestöjen asiantuntemuksen mukaan, jotta apu saadaan jaettua mahdollisimman tehokkaasti.

Monen vuosikymmenen kokemus hätäaputyöstä ja paikallistuntemus takaavat sen, että apu menee perille lapsille ja heidän perheilleen.
 
Työmme ei lopu hätäavun jälkeen, vaan autamme maata jälleenrakennustyössä. Periaatteemme on rakentaa yhteisöistä entistä vahvempia. Kriisien ehkäisy ja niiden vaikutusten vähentäminen on kiinteä osa pitkäjänteistä työtämme


Kuva: Amanuel Berhanu saa ihmelääkkeeksikin nimettyä maapähkinätahnaa äidiltään. Amanuelin terveys tarkistettiin juuri Debubin terveysasemalla Etiopian Tigrayn alueella ja hänellä havaittiin vakava aliravitsemus. © UNICEF/UN0495655/Sewunet