Suurlahjoitus - tuloksia lapsille

Laita hyvä jakoon

”Haluan olla mahdollistamassa sitä, että nuoret voivat olla oman elämänsä herroja myös muualla kuin meillä Suomessa. Nuorissa on raivaavaa voimaa. He näkevät pidemmälle kuin vanhempansa ja vievät asioita eteenpäin vähän SLUSH-hengessä.”

- Suurlahjoittaja Pasi Joronen

***

Suurlahjoitus auttaa UNICEFia saavuttamaan isoja edistysaskeleita työssä maailman lasten hyväksi. Koska UNICEF saa kaikki varansa lahjoituksina, suurlahjoittajat ovat tärkeässä asemassa työn mahdollistajina. Suurlahjoittajat voivat olla niin yksityishenkilöitä, perheitä, ryhmiä kuin säätiöitä.

Yhteistä heille on halu nähdä, että lahjoitetut varat käytetään mahdollisimman tehokkaasti, saada aikaan pysyviä muutoksia ja rakentaa parempaa tulevaisuutta maailman lapsille.

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Suurlahjoittajat tukevat itselleen tärkeitä asioita

Koulutusta Nepalissa

Lahjoittajapariskunta tukee koulutustyötä Nepalissa

"Koulutus ja tieteellinen tutkimus ovat tehokkaimmat tavat muuttaa maailmaa. Haluamme lahjoituksellamme edistää koulunkäyntiä siellä, missä se ei ole kaikille vielä mahdollista."

Lue lisää »

Ennätyslahjoitus

Kuusi miljoonaa euroa maailman lasten hyväksi

"Maailmalta kantautuvat uutiset rupesivat ahdistamaan. Uutisia oli välillä mahdoton katsoa. Oli kamalaa nähdä, miten hankalissa olosuhteissa monet elävät."

Lue lisää »

Moni suurlahjoittaja haluaa sitoutua tukemaan UNICEFin työtä pidemmän aikaa, esimerkiksi kolme vuotta kerrallaan. Lahjoituksen voi myös tehdä kertaluontoisesti.

Suuret lahjoitukset voidaan kohdistaa sinua kiinnostavaan työn osa-alueeseen, kuten terveys, koulutus, lastensuojelu, varhaislapsuus tai hätäapu. Suurlahjoittajalle voidaan etsiä oma ohjelma toiveiden mukaan tai lahjoittaja voi tukea valmiita ohjelmia, joissa on rahoitusvajetta. Varojen kohdistaminen on kustannustehokasta vain, jos summa on riittävän suuri.

UNICEF on läsnä 190 maassa, joten löydämme varmasti sinulle lahjoituskohteen, jonka tukemisen koet kiinnostavana, tuloksellisena, inspiroivana ja palkitsevana.

Suurlahjoittajana olet kumppanimme

Suurlahjoittajana olet meille tärkeä kumppani työssämme lasten puolesta. Sinulla on oma UNICEF-yhteyshenkilö, jolta saat säännöllisesti tietoa tukemasi ohjelman etenemisestä. Halutessasi pääset myös seuraamaan UNICEFin työtä paikan päälle kohdemaahan.

Lisäksi saat meiltä muuta ajankohtaista tietoa maailman lapsista sekä mahdollisuuden tavata asiantuntijoitamme ja osallistua erilaisiin kiinnostaviin tilaisuuksiin niin Suomessa kuin maailmalla.

Halutessasi voit pysytellä anonyyminä ja asioida vain henkilökohtaisen yhteyshenkilösi kanssa.

Miksi UNICEF?

UNICEF on ainoa lastenjärjestö, joka on läsnä kaikkialla maailmassa. Työskentelemme 190 maassa. UNICEF mainitaan ainoana järjestönä YK:n Lapsen oikeuksien sopimuksessa, joka on maailman laajimmin ratifioitu sopimus. Sitä kautta saamme mandaatin työllemme. UNICEF pääsee samoihin neuvottelupöytiin hallitusten kanssa ja vaikuttaa täten lapsiin liittyviin asioihin myös ylätasolla. Periaatteenamme on vahvistaa maan omia järjestelmiä niin, että ne pystyvät pitämään hyvää huolta lapsista.

Asiantuntemuksemme tulee paitsi pitkästä yli 70 vuoden kokemuksesta, niin myös tutkimustyöstä. UNICEF tuottaa maailman lapsia koskevat tilastot ja raportit. Niitä käyttävät päätöksenteossa niin eri maiden hallitukset kuin muut järjestöt. UNICEFin tekemä työ pohjautuu aina tutkimustietoon ja on skaalautuvaa.

***

”Kannustamme muitakin, joilla on siihen mahdollisuus, panostamaan maailman lasten parempaan tulevaisuuteen. Olemme pitkään tukeneet UNICEFin työtä ja vakuuttuneet, että se on luotettava, osaava ja tehokas kumppani. Sille kohdistetulla lahjoituksella on suuri vaikutus.”

- Suomalainen lahjoittajapariskunta, joka tukee opetuksen laadun parantamista Nepalissa

Kolme askelta suurlahjoittajaksi:

  1. Mieti, mikä UNICEFin työn osa-alue on juuri sinulle tärkeä ja missä asiassa haluaisit olla saamassa aikaan muutosta maailman lapsille. Tutustu työhömme tarkemmin https://www.unicef.fi/unicef/tyomme-paakohteet/ 
  2. Pohdi, minkä suuruisen sijoituksen voisit tehdä maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi.
  3. Ota yhteyttä UNICEFin toimistolle. Tapaamme sinut mielellämme ja kerromme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Palvelemme sinua luottamuksellisesti myös puhelimitse ja sähköpostitse. 

Ota yhteyttä ja kerro, mikä on sydäntäsi lähellä, niin etsimme sinulle sopivan kohteen. Sinua auttaa mielellään Marja Vesala, puh. 050 400 7557, marja.vesala@unicef.fi.

***

People ask us all the time how they can help–we are always proud to recommend making a donation to @UNICEF...”

- Bill Gates, Twitter 26.2.2017

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Oliko tästä sisällöstä sinulle hyötyä?
2
Todella hyvä
2000
Opetti uutta
0
Vaatii kehitystä
10
Hyödytön

Tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.