© UNICEF/NYHQ2011-2460/Sokol

Tervetuloa suurlahjoittajaksi

Haluan parhaan mahdollisen vastineen rahoilleni. Sen vuoksi tuen UNICEFia. Olen nähnyt miten he tekevät töitä ja mitä lahjoituksilla saadaan aikaan. Tiedän, että apu menee perille. Mielestäni lahjoitus UNICEFille on paras sijoitus, jonka voit tehdä lasten auttamiseksi.

– Gareth Morgan, ekonomisti ja UNICEF Uuden-Seelannin suurlahjoittaja

Suurlahjoittajana voit valita oman kohteen, jota haluat tukea merkittävällä summalla. Pääset seuraamaan eturivistä työtä lasten terveyden, koulutuksen tai suojelun parantamiseksi. Näet kanssamme, miten lahjoituksesi muuttaa maailmaa.

Tuellasi voidaan esimerkiksi toteuttaa kansallisia rokotus- ja koulutusohjelmia. Tai kenties haluat tukea vesi- ja sanitaatiohanketta, jonka avulla parannetaan koulujen ja yhteisöjen vesihuoltoa.

Suurlahjoittajana luot pysyviä muutoksia. Periaatteenamme on vahvistaa maan omia järjestelmiä niin, että ne pystyvät pitämään hyvää huolta lapsista.

Tarjoamme mielenkiintoisen kohteen

UNICEF toimii kaikkialla maailmassa heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Pystymme tarjoamaan kohteen, joka on mielenkiintoinen ja palkitseva niin yksityishenkilöille, perheille, ryhmille kuin säätiöillekin.

Voit lähteä mukaan kertalahjoituksella tai tukea pidempiaikaista ohjelmaa. Suuret lahjoitukset voidaan kohdistaa tiettyyn maahan, hankkeeseen tai teemaan. Varojen kohdistaminen on kustannustehokasta vain, jos summa on riittävän suuri.

Suurlahjoittajana olet kumppanimme

UNICEFin toiminta perustuu kokonaan lahjoituksiin. Kolmannes varoistamme tulee yksityisiltä ihmisiltä, loput eri maiden hallituksilta ja yrityksiltä.

Suurlahjoittajana olet meille tärkeä kumppani työssämme lasten puolesta. Saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jolta saat säännöllisesti tietoa tukemasi ohjelman tai hankkeen etenemisestä. Pääset myös seuraamaan UNICEFin työtä paikan päälle kohdemaahan.

Lisäksi saat meiltä muuta ajankohtaista tietoa maailman lapsista sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin kiinnostaviin tilaisuuksiin.

Halutessasi voit pysytellä anonyyminä ja asioida vain henkilökohtaisen yhteyshenkilösi kanssa.

Yhdessä pystymme parempaan

UNICEFin kanssa edistät lapsen oikeuksien toteutumista. Edelleen moni lapsi jää esimerkiksi paitsi koulusta tai kuolee tauteihin, jotka voitaisiin helposti ehkäistä. Seuraukset kantaa koko maailma.

Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. Kun maailma päättää auttaa, syntyy tuloksia:

  • lapsikuolleisuus on puolitettu vuodesta 1990
  • yli 2 miljardia ihmistä on päässyt puhtaan juomaveden piiriin vuodesta 1990 ja
  • koulun ulkopuolelle jääneiden lasten osuus on lähes puolitettu vuodesta 2000.

Ota yhteyttä ja kerro mikä on lähinnä sinun sydäntäsi, niin etsimme yhdessä lahjoituksellesi parhaan kohteen.


Marja Vesala

Avainasiakasvastaava
+358 50 4007557
marja.vesala@unicef.fi