Suurlahjoittajat

 

Kevään kampanja: Sijoita osinkotulojasi koulutukseen >>

Harva voi sanoa muuttaneensa maailmaa. Sinä voit.

Suurlahjoituksella autat UNICEFia saavuttamaan isoja edistysaskeleita maailman lasten hyväksi. Koska UNICEF saa kaikki varansa lahjoituksina, suurlahjoittajamme ovat tärkeässä asemassa työn mahdollistajina.

Suurlahjoittajaksi voit ryhtyä yksityishenkilönä, perheenä, ryhmän jäsenenä tai säätiönä. UNICEFin suurlahjoittajia yhdistää tahto rakentaa parempaa tulevaisuutta maailman lapsille, saada aikaan pysyviä muutoksia ja se, että lahjoitetut varat halutaan käyttää tehokkaasti.

Ota meihin yhteyttä - etsitään juuri sinulle sopiva tapa auttaa:

  1. Ota yhteyttä UNICEFin toimistolle. Tapaamme sinut mielellämme ja kerromme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Palvelemme sinua luottamuksellisesti myös puhelimitse ja sähköpostitse. 
  2. Voit halutessasi pohtia jo etukäteen, mikä UNICEFin työn osa-alue on juuri sinulle tärkeä ja missä asiassa haluaisit olla saamassa aikaan muutosta maailman lapsille. 

Avainasiakasvastaava Hanna Perttu
+358 50 569 9415, [email protected]

Muuta kanssamme maailmaa paremmaksi

Suurlahjoittajana pääset edistämään itsellesi merkityksellisiä asioita. Suuret lahjoitukset voidaan kohdistaa sinulle itsellesi tärkeään työn osa-alueeseen, kuten terveys, ravitsemus, koulutus, lastensuojelu, vesi ja sanitaatio, varhaislapsuus tai hätäapu. UNICEF on läsnä lähes kaikissa maailman maissa. Löydämme sinulle lahjoituskohteen, jonka tukemisen koet inspiroivana, tuloksellisena ja palkitsevana. Tällä hetkellä haemme lahjoittajia hankkeisiin myös Suomessa. Lue, miksi sinun kannattaa valita lastenjärjestö UNICEF.

Suurlahjoittajana olet kumppanimme

Suurlahjoittajana olet meille tärkeä kumppani työssämme lasten puolesta. Sinulla on oma UNICEF-yhteyshenkilö, jolta saat säännöllisesti tietoa tukemasi ohjelman etenemisestä.

Saat mahdollisuuden tavata asiantuntijoitamme ja osallistua erilaisiin kiinnostaviin tilaisuuksiin niin Suomessa kuin maailmalla. Olet näköalapaikalla, jossa saat tietoa maailman lasten tilanteesta ja UNICEFin työstä. Lahjoituksesi koosta riippuen voit halutessasi lähteä tutustumaan UNICEFin työhön kohdemaassa.

Suurlahjoittajana voit itse määritellä, miten aktiivisesti haluat olla tekemisissä UNICEFin kanssa. Halutessasi voit pysytellä anonyyminä ja asioida luottamuksellisesti vain henkilökohtaisen yhteyshenkilösi kanssa.

Tällä hetkellä 25 % maailman lapsista asuu Afrikassa, mutta vuosisadan loppuun mennessä jo puolet maapallon lapsista on afrikkalaisia. Oikea aika turvata heidän tulevaisuutensa on nyt. 

Lue lisää »

Tule mukaan historialliseen rokotusoperaatioon. Lahjoittamalla tuet UNICEFin elintärkeää työtä koronan vastaisessa taistelussa. Rokote koronaa vastaan on rokote läheisyyden puolesta.​

Lue lisää »

Perheyrityksille on luontevaa pyrkiä antamaan parhaat mahdolliset eväät seuraaville sukupolville, kertoo Maria Linder. Globaalissa maailmassa myös vastuu on globaali, jatkaa Linda Berner-Strandman.

Lue lisää

"Halusimme kierrättää eteenpäin sitä hyvää, mitä olemme itse saaneet vauraassa Suomessa", kertovat Malawi 1000 -ryhmässä mukana olevat Mika Halttunen ja Tarja Takki-Halttunen.

Lue lisää »

90 % lasten arkeen vaikuttavista päätöksistä tehdään kunnissa. Siksi UNICEF tekee työtä Lapsiystävällisten kuntien eteen. Haemme tukijoita, jotta suomalaiset lapset voisivat paremmin. Tule mukaan! 

Lue lisää »

Nepalilaisten lasten kerhojen ja suomalaisten start up -yritysten välillä on yllättäviä samankaltaisuuksia. Näin pohtii suurlahjoittaja Pasi Joronen, joka on vieraillut Nepalissa kahdesti tutustumassa UNICEFin työhön.

Lue lisää »

Suomalaisen suurlahjoittajan tuella ehkäistään lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja hyväksikäyttöä Vietnamissa ja Boliviassa – hyötyjinä kymmeniä tuhansia lapsia.

Lue lisää »