Suurlahjoittajat

Laita hyvä jakoon Whatsapp

 

Harva voi sanoa muuttaneensa maailmaa. Sinä voit.

Suurlahjoituksella autat UNICEFia saavuttamaan isoja edistysaskeleita maailman lasten hyväksi. Koska UNICEF saa kaikki varansa lahjoituksina, suurlahjoittajamme ovat tärkeässä asemassa työn mahdollistajina.

Suurlahjoittajaksi voit ryhtyä yksityishenkilönä, perheenä, ryhmän jäsenenä tai säätiönä. UNICEFin suurlahjoittajia yhdistää tahto rakentaa parempaa tulevaisuutta maailman lapsille, saada aikaan pysyviä muutoksia ja se, että lahjoitetut varat halutaan käyttää tehokkaasti.

Ota meihin yhteyttä - etsitään juuri sinulle sopiva tapa auttaa:

  1. Ota yhteyttä UNICEFin toimistolle. Tapaamme sinut mielellämme ja kerromme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Palvelemme sinua luottamuksellisesti myös puhelimitse ja sähköpostitse. 
  2. Voit halutessasi pohtia jo etukäteen, mikä UNICEFin työn osa-alue on juuri sinulle tärkeä ja missä asiassa haluaisit olla saamassa aikaan muutosta maailman lapsille. 

Avainasiakasvastaava Hanna Perttu
+358 50 569 9415, hanna.perttu@unicef.fi

Muuta kanssamme maailmaa paremmaksi

Suurlahjoittajana pääset edistämään itsellesi merkityksellisiä asioita. Suuret lahjoitukset voidaan kohdistaa sinulle itsellesi tärkeään työn osa-alueeseen, kuten terveys, ravitsemus, koulutus, lastensuojelu, vesi ja sanitaatio, varhaislapsuus tai hätäapu. UNICEF on läsnä lähes kaikissa maailman maissa. Löydämme sinulle lahjoituskohteen, jonka tukemisen koet inspiroivana, tuloksellisena ja palkitsevana. Tällä hetkellä haemme lahjoittajia hankkeisiin myös Suomessa. Lue, miksi sinun kannattaa valita lastenjärjestö UNICEF.

Suurlahjoittajana olet kumppanimme

Suurlahjoittajana olet meille tärkeä kumppani työssämme lasten puolesta. Sinulla on oma UNICEF-yhteyshenkilö, jolta saat säännöllisesti tietoa tukemasi ohjelman etenemisestä.

Saat mahdollisuuden tavata asiantuntijoitamme ja osallistua erilaisiin kiinnostaviin tilaisuuksiin niin Suomessa kuin maailmalla. Olet näköalapaikalla, jossa saat tietoa maailman lasten tilanteesta ja UNICEFin työstä. Lahjoituksesi koosta riippuen voit halutessasi lähteä tutustumaan UNICEFin työhön kohdemaassa.

Suurlahjoittajana voit itse määritellä, miten aktiivisesti haluat olla tekemisissä UNICEFin kanssa. Halutessasi voit pysytellä anonyyminä ja asioida luottamuksellisesti vain henkilökohtaisen yhteyshenkilösi kanssa.

Haluan olla mahdollistamassa sitä, että nuoret voivat olla oman elämänsä herroja myös muualla kuin meillä Suomessa. Nuorissa on raivaavaa voimaa. 

– Suurlahjoittaja Pasi Joronen

 Kannustamme muitakin, joilla on siihen mahdollisuus, panostamaan maailman lasten parempaan tulevaisuuteen. Olemme pitkään tukeneet UNICEFin työtä ja vakuuttuneet, että se on luotettava, osaava ja tehokas kumppani. Sille kohdistetulla lahjoituksella on suuri vaikutus.

– Suomalainen lahjoittajapariskunta, joka tukee opetuksen laadun parantamista Nepalissa

People ask us all the time how they can help–we are always proud to recommend making a donation to @UNICEF...

– Bill Gates, Twitter 26.2.2017
Afrikka 2030

Sijoita Afrikassa asuvien lasten tulevaisuuteen

Tällä hetkellä 25 % maailman lapsista asuu Afrikassa, mutta vuosisadan loppuun mennessä jo puolet maapallon lapsista on afrikkalaisia. Oikea aika turvata heidän tulevaisuutensa on nyt. 

Lue lisää »

Koronapandemian vastainen työ

Lahjoita koronapandemian hillitsemiseen

Työskentelemme yhdessä Maailman terveysjärjestö WHO:n ja valtioiden viranomaisten kanssa pandemian hillitsemiseksi ja lasten suojelemiseksi. Autamme satoja miljoonia ihmisiä joka päivä suojautumaan koronavirukselta.

Lue lisää »

Auta kotimaan lapsia

Myös kotimaan lapset tarvitsevat apuasi

Haemme tukijoita kahteen uuteen hankkeeseemme: lasten tukemiseen suomalaisissa kunnissa ja tasavertaisten liikuntamahdollisuuksien takaamiseksi tytöille. 

Lue lisää »

Ennätyslahjoitus

Kuusi miljoonaa euroa maailman lasten hyväksi

Suomalaisen suurlahjoittajan tuella ehkäistään lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa ja hyväksikäyttöä Vietnamissa ja Boliviassa – hyötyjinä kymmeniä tuhansia lapsia.

Lue lisää »

Apu menee perille

Nepalin start-upit

Nepalilaisten lasten kerhojen ja suomalaisten start up -yritysten välillä on yllättäviä samankaltaisuuksia. Näin pohtii suurlahjoittaja Pasi Joronen, joka on vieraillut Nepalissa kahdesti tutustumassa UNICEFin työhön.

Lue lisää »

Katso video

Kolme perhettä auttaa yhdessä maailman lapsia

HAPPY on kolmen perheen - Hartwall, Ahlström ja Paulig - kannanotto paremman ja tasavertaisemman maailman puolesta. Video esittelee heidän tukemaansa ohjelmaa Vietnamissa.

Katso video Youtubessa »