Suurlahjoittajat

Laita hyvä jakoon Whatsapp
”Haluan olla mahdollistamassa sitä, että nuoret voivat olla oman elämänsä herroja myös muualla kuin meillä Suomessa. Nuorissa on raivaavaa voimaa. He näkevät pidemmälle kuin vanhempansa ja vievät asioita eteenpäin vähän SLUSH-hengessä.”

- Suurlahjoittaja Pasi Joronen

Harva voi sanoa muuttaneensa maailmaa. Sinä voit.

Suurlahjoituksella autat UNICEFia saavuttamaan isoja edistysaskeleita maailman lasten hyväksi. Koska UNICEF saa kaikki varansa lahjoituksina, suurlahjoittajamme ovat tärkeässä asemassa työn mahdollistajina.

Suurlahjoittajaksi voit ryhtyä yksityishenkilönä, perheenä, ryhmän jäsenenä tai säätiönä. UNICEFin suurlahjoittajia yhdistää tahto rakentaa parempaa tulevaisuutta maailman lapsille ja saada aikaan pysyviä muutoksia. Ja tietysti nähdä, että lahjoitetut varat käytetään mahdollisimman tehokkaasti.

Rikastuta elämääsi lahjoittamalla

Suurlahjoittajana pääset edistämään itsellesi merkityksellisiä asioita. Mihin asioihin maailman kahden miljardin lapsen elämässä sinä haluaisit vaikuttaa?

Suuret lahjoitukset voidaan kohdistaa sinulle itsellesi tärkeään työn osa-alueeseen, kuten terveys, ravitsemus, koulutus, lastensuojelu, vesi ja sanitaatio, varhaislapsuus tai hätäapu. Mikäli harkitset isomman lahjoituksen tekemistä, keskustelemme mielellämme kanssasi parhaan vaihtoehdon löytämiseksi. Lahjoittaminen rikastuttaa elämääsi ja tuottaa osinkoja maailman lapsille.

UNICEF on läsnä lähes kaikissa maailman maissa. Löydämme sinulle lahjoituskohteen, jonka tukemisen koet inspiroivana, tuloksellisena ja palkitsevana. Lue, miksi sinun kannattaa valita lastenjärjestö UNICEF.

Suurlahjoittajana olet kumppanimme

Suurlahjoittajana olet meille tärkeä kumppani työssämme lasten puolesta. Sinulla on oma UNICEF-yhteyshenkilö, jolta saat säännöllisesti tietoa tukemasi ohjelman etenemisestä.

Saat mahdollisuuden tavata asiantuntijoitamme ja osallistua erilaisiin kiinnostaviin tilaisuuksiin niin Suomessa kuin maailmalla. Olet näköalapaikalla, jossa saat tietoa maailman lasten tilanteesta ja UNICEFin työstä. Lahjoituksesi koosta riippuen voit halutessasi lähteä tutustumaan UNICEFin työhön kohdemaassa.

Suurlahjoittajana voit itse määritellä, miten aktiivisesti haluat olla tekemisissä UNICEFin kanssa. Halutessasi voit pysytellä anonyyminä ja asioida luottamuksellisesti vain henkilökohtaisen yhteyshenkilösi kanssa.

 

***

”Kannustamme muitakin, joilla on siihen mahdollisuus, panostamaan maailman lasten parempaan tulevaisuuteen. Olemme pitkään tukeneet UNICEFin työtä ja vakuuttuneet, että se on luotettava, osaava ja tehokas kumppani. Sille kohdistetulla lahjoituksella on suuri vaikutus.”

- Suomalainen lahjoittajapariskunta, joka tukee opetuksen laadun parantamista Nepalissa

Kaksi askelta suurlahjoittajaksi

  1. Pohdi, mikä UNICEFin työn osa-alue on juuri sinulle tärkeä ja missä asiassa haluaisit olla saamassa aikaan muutosta maailman lapsille. Tutustu tarkemmin UNICEFiin toimijana.
  2. Ota yhteyttä UNICEFin toimistolle. Tapaamme sinut mielellämme ja kerromme lisää erilaisista vaihtoehdoista. Palvelemme sinua luottamuksellisesti myös puhelimitse ja sähköpostitse. 

Avainasiakasvastaava Hanna Perttu
+358 50 569 9415, hanna.perttu@unicef.fi

***

”People ask us all the time how they can help–we are always proud to recommend making a donation to @UNICEF...”

- Bill Gates, Twitter 26.2.2017

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Miksi UNICEF

Listasimme kuusi asiaa, jotka tekevät UNICEFista ainutlaatuisen

Tehokkuus, sinnikkyys, paikallisuus... UNICEF tekee työtä tavalla, joka jättää pysyviä muutoksia lasten elämään.

Lue lisää »

Koulutusta Nepalissa

Lahjoittajapariskunta tukee koulutustyötä Nepalissa

"Koulutus ja tieteellinen tutkimus ovat tehokkaimmat tavat muuttaa maailmaa. Haluamme lahjoituksellamme edistää koulunkäyntiä siellä, missä se ei ole kaikille vielä mahdollista."

Lue lisää »

Uutta 2019!

1000 ensimmäistä päivää: etsimme investoijia uudenlaiseen projektiin

UNICEF käynnistää tammi-helmikuussa 2019 uuden ohjelman, jossa noin 10 hengen ryhmä lahjoittajia sijoittaa yhdessä lasten tulevaisuuteen Malawissa.

Lue lisää »

Apu menee perille

Nepalin start-upit

Nepalilaisten lasten kerhojen ja suomalaisten start up -yritysten välillä on yllättäviä samankaltaisuuksia. Näin pohtii suurlahjoittaja Pasi Joronen, joka on vieraillut Nepalissa kahdesti tutustumassa UNICEFin työhön.

Lue lisää »

Katso video

Kolme perhettä auttaa yhdessä maailman lapsia

HAPPY on kolmen perheen - Hartwall, Ahlström ja Paulig - kannanotto paremman ja tasavertaisemman maailman puolesta. Video esittelee heidän tukemaansa ohjelmaa Vietnamissa.

Katso video Youtubessa »

Ennätyslahjoitus

Kuusi miljoonaa euroa maailman lasten hyväksi

"Maailmalta kantautuvat uutiset rupesivat ahdistamaan. Uutisia oli välillä mahdoton katsoa. Oli kamalaa nähdä, miten hankalissa olosuhteissa monet elävät."

Lue lisää »