Kunnioita elettyä elämää mahdollistamalla tulevaa

Voit muistaa edesmennyttä läheistäsi tekemällä muistolahjoituksen ja halutessasi myös pyytää esimerkiksi kukkatervehdysten sijaan lahjoituksia UNICEFin työlle.

Tekemällä muistolahjoituksen/Järjestämällä muistokeräyksen UNICEFin hyväksi mahdollistat, että (läheisesi) eletty elämä mahdollistaa parempaa tulevaisuutta maailman lapsille.

Voit järjestää muistokeräyksen pyytämällä lahjoitukset keräystilillemme. Voit pyytää surussa myötäeläjiä suorittamaan muistolahjoituksen suoraan Suomen UNICEFin lahjoitustilille: FI15 1529 3000 0000 87 ja merkitsemään tilisiirron viestikenttään muistettavan henkilön nimen ja muistolahjoituksen. Viesti voi olla esimerkiksi ”Heikki Hyväntahtoinen muistolahjoitus” tai ”Saara Sydämellisen muistoa kunnioittaen”. Jos haluat listan muistokeräykseen osallistujista, ilmoitathan muistokeräyksestä etukäteen asiakaspalveluumme puhelimitse 09 584 501 tai sähköpostitse [email protected].

Voit myös muistaa edesmenneen muistoa (Paletin valmistamalla) UNICEF-adressilla, joita on saatavissa yli tuhannesta myymälästä, marketista ja kirjakaupasta ympäri Suomen.