Syntymäpäivät voivat muuttaa maailmaa

Oletko viettämässä syntymäpäivää, häitä tai muuta merkkipäivää? Tekemällä merkkipäivälahjoituksen muistat juhlapäivänäsi myös maailman lapsia.

Helpoiten järjestät keräyksen näin: mene osoitteeseen http://oma.unicef.fi ja perusta oma keräyksesi. Se tapahtuu helposti muutamassa minuutissa ja samalla saat jaettua tiedon keräyksestäsi kätevästi ystävillesi.

Haluatko valita lahjasi itse?

Onko sydäntäsi lähellä erityisesti lasten koulutus tai vaikkapa terveenä kasvaminen? UNICEF-lahjakaupan valikoima sisältää erilaisia UNICEFin kenttätyössä käyttämiä tarvikkeita, kuten rokotteita, koulutarvikkeita ja lisäravintoa. UNICEF-lahjat toimitamme niitä tarvitseville lapsille ympäri maailman.

Lue lisää ja valitse lahjoja toivomuslistaasi osoitteessa: www.uniceflahja.fi

Haluatko tehdä merkkipäivälahjoituksen?

Voit myös pyytää ystäviäsi maksamaan lahjarahan suoraan Suomen UNICEFin lahjoitustilille:

Nordea:
FI15 1529 3000 0000 87
BIC: NDEAFIHH

Danske Bank:
FI56 8000 1400 3000 01
BIC: DABAFIHH

ja merkitsemään tilisiirron viestikohtaan nimesi ja merkkipäiväsi. Viesti voi olla esimerkiksi "Heikki Hyväntahtoinen 40v".

Haluatko listan onnittelijoista?

Jos haluat listan onnittelijoista, ilmoitathan merkkipäivästäsi meille etukäteen. Täytä ja lähetä allaoleva lomake niin lähetämme listan onnittelijoista. Voit myös halutessasi soittaa asiakaspalveluumme  09 584 501 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@unicef.fi

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

* Nimi
* Katuosoite
* Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
* Puhelinnumero
Merkkipäivämäärä (muodossa pp.kk.vvvv)
Lahjoituksen viesti (esim. "Pirjo 40 v")
Kysymys / palaute