Laita hyvä jakoon Whatsapp
fi

Joka kolmas kriisimaissa asuva lapsi ei käy koulua – Yrityksesi voi olla osa muutosta!

Yrityksesi tuella UNICEF perustaa kriisien keskelle lapsiystävällisiä tiloja ja telttakouluja, joissa lapset voivat leikkiä ja käydä koulua. Koulunkäynti luo turvallista rutiinia lasten elämään ja mahdollistaa paremman tulevaisuuden.

Yrityksesi saa meiltä viestintäpaketin, jonka avulla kerrot lahjoituksestasi tavalla, joka inspiroi työntekijöitäsi ja asiakkaitasi. Viestintäpaketti sisältää kuvia verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan, sähköisen joulukortin sekä tulostettavan julisteen. Katso esimerkki alta. Kaikki materiaalit ovat saatavilla suomen-, ruotsin- että englanninkielisinä versioita.

UNICEF kiittää Kauppalehdessä

Julkaisemme kokosivun kiitosilmoituksen Kauppalehdessä 20.12.2018. Vähintään 6000€ lahjoituksella yrityksesi saa logonsa ilmoitukseen. Lähetäthän logon viim.13.12. Yhteystiedot: asiakaspalvelu@unicef.fi, 09-584 501

Voitte tehdä lahjoituksen joko verkkopankissa, luottokortilla tai tilaamalla tilisiirtolomakkeen.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lahjoitan...
Summa
* Lahjoituskohde
Maksutapa

Yrityksen tiedot

* Yrityksen nimi
* Postiosoite
* Postinumero
* Postitoimipaikka
* Y-tunnus

Yhteyshenkilö

* Sähköpostiosoite
* Etunimi
* Sukunimi
* Puhelinnumero

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla. Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj, joka on käyttämämme maksujen välittäjä.

Jos käytössäsi ei ole mitään näistä, voit lahjoittaa myös tekstiviestillä.

Lähetä tekstiviesti UNICEF numeroon 16110 (viestin hinta 10 euroa)

Näin Koululahjasi auttaa

500 euroa

Reppu ja koulutarvikkeet 145 lapselle.

Pienet koululaiset tarvitsevat perustarvikkeita oppiakseen. 500 euron lahjoituksella saamme reput ja niihin koulutarvikkeet 145 lapselle.

6000 euroa

Telttakoulu 4 koululuokalle

Telttakoulun ansiosta lapsilla on mahdollisuus jatkaa opiskelua myös katastrofialueella. 6000 euron lahjoituksella saamme teltan ja koulutarvikkeet neljälle luokalle sekä opettajalle.

2000 euroa

School-in-a-box, koulutarvikkeet 11 luokalle ja opettajalle

School-in-a-boxin, eli koulutarvikelaatiikon ansiosta lasten koulunkäynti voi jatkua myös katastrofialueilla. Yksi laatikko sisältää koulutarvikkeet kokonaiselle koululuokalle. 2000 euron lahjoituksella saamme 11 laatikkoa.