Siirry sisältöön

Lahjoita Jemenin lapsille

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 2 €
  • Minimilahjoitus 2 €

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla. Huomaathan, että voit tehdä lahjoituksen myös nimettömänä jättämättä henkilötietojasi.

Jemen: lapsi kurkistaa ikkunasta.

Jemenin lasten tilanne on katastrofaalinen. Vakavasti aliravittuja lapsia on jo yli kaksi miljoonaa.

Kuinka toimimme Jemenissä?

UNICEF yhteistyökumppaneineen vastaa kriisialueen vesihuollosta, lasten ravitsemuksesta, rokotuksista, koulunkäynnin jatkumisesta ja koronapandemian hoidosta. 

Pitkään kestäneestä sodasta huolimatta UNICEFin työ Jemenissä jatkuu keskeytyksettä. Tällä hetkellä avunannon keskeisiä alueita ovat aliravitsemuksen hoito sekä terveydenhoitojärjestelmän vahvistaminen, etenkin rokotuskampanjat ja työ tartuntatautien ehkäisemiseksi.

Tämän lisäksi kunnostamme vesijärjestelmiä sekä toimitamme vedenpuhdistustarvikkeita ja puhdistustarvikkeita. Autamme lapsia pääsemään takaisin kouluun ja pysymään opetuksen piirissä: kunnostamme myös kouluja, perustamme väliaikaisia kouluja ja koulutamme opettajia esimerkiksi psykososiaalisessa tuessa lapsille.

Toimitamme muun muassa koulutarvikkeita, lääkkeitä, sairaalatarvikkeita, vitamiineja ja ruokaa ja jaamme äideille ravitsemusneuvontaa. Olemme lisänneet liikkuvia klinikoita, koska enää alle puolet terveyskeskuksista toimii.

Autamme haavoittuvimpia perheitä myös käteisavustuksin. 50 000 kotitaloutta on saanut käteistä rahaa välttämättömin menoihinsa

Apu kulkee kaikkialle

UNICEFilla on Jemenissä tiiviit yhteistyöverkostot ja vahva asema hallituksen kumppanina. Tarvikkeet toimitetaan Jemeniin lentoteitse, laivalla ja pienemmillä veneillä. Apu saavuttaa eri kulkuvälineillä kaukaisimmatkin kylät. 

Tule mukaan rakentamaan yhdessä parempaa huomista

Liittymällä kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestä, ravinnosta, rokotuksista ja koulunkäynnistä.

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle helppoa ja vaivatonta. Se on myös UNICEFille kustannustehokkain lahjoitusmuoto. Maailman lapset saavat maksimaalisen hyödyn.