Suomen UNICEF sai kaksi voimanaista hallitukseensa

Laita hyvä jakoon Whatsapp
22.6.2020

Juristi Rasheka Scott ja Suomen UNICEFin pitkäaikainen vapaaehtoinen Camilla Bonden aloittavat Suomen UNICEFin hallituksessa.

Suomen UNICEFin hallituksen uudet jäsenet: Rasheka Scott ja Camilla Bonden. © Mikko Kekkonen ja Camilla Bonden
Suomen UNICEFin hallituksen uudet jäsenet: Rasheka Scott ja Camilla Bonden. © Mikko Kekkonen ja Camilla Bonden

Suomen UNICEFin hallitukseen on valittu kaksi uutta jäsentä: lakitoimisto Fondiassa ylempänä lakimiehenä työskentelevä Rasheka Scott ja Suomen UNICEFin pitkäaikainen vapaaehtoinen Camilla Bonden.

– Elän ja hengitän UNICEFin sanomaa, jonka mukaan samat mahdollisuudet kuuluvat jokaiselle lapselle, Scott sanoo.

Scottille on tärkeää työskennellä tasa-arvon puolesta, ja hän kannustaa kaikkia rohkeasti tarttumaan epäkohtiin.

– Toivon, että tiedostaisimme ne etuoikeudet, jotka johtuvat epätasa-arvosta tai yhdenvertaisuuden puutteesta. Uskon, että mahdollisimman tasa-arvoisesta yhteiskunnasta olisi hyötyä meille kaikille, Scott sanoo.

Vapaaehtoisten
ääni kuuluviin

Suomen UNICEFin hallituksessa on aina yksi vapaaehtoisverkoston edustaja. Nyt jäsenenä aloittava Camilla Bonden tuntee monipuolisesti järjestökentän toimintatavat, haasteet ja mahdollisuudet.

– Tiedostan, että vapaaehtoistyö on murroksessa ja nyt tarvitaan innokkaita ihmisiä kehittämään sitä monipuoliseksi kohti tuloksellisempaa suuntaa.

Bonden on toiminut vapaaehtoisena noin kymmenen vuotta. Motivaatiota työn kehittämiseen ei tarvitse etsiä.

– Haluan osaltani olla mukana auttamassa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia sekä edistää lapsen oikeuksien toteutumista, Bonden sanoo.

Teija Andersen
jatkaa puheenjohtajana

Suomen UNICEFin hallituksessa on tällä hetkellä 9 jäsentä. Puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Teija Andersen, joka aloittaa nyt toisen kautensa.

Hallituksesta jäävät sääntöjen edellyttämällä tavalla pois kahden kolmevuotiskauden jälkeen Hanna-Mari Manninen sekä vapaaehtoisryhmien edustajana yhden kauden ollut Maarit Lamminmäki.

Lisätietoja:

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.