UNICEFin asuntoauto kiertää kesällä ympäri Suomen

Laita hyvä jakoon Whatsapp
26.5.2015

Asuntoautolla liikkuvat feissarit kertovat UNICEFin työstä ja houkuttelevat mukaan uusia kuukausilahjoittajia.

Kuukausilahjoittajat mahdollistavat UNICEFin pitkäjänteisen työn heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Jo 84 000 suomalaista on liittynyt UNICEFin tukijoukkoihin.
Kuukausilahjoittajat mahdollistavat UNICEFin pitkäjänteisen työn heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Jo 84 000 suomalaista on liittynyt UNICEFin tukijoukkoihin.

UNICEFin asuntoauto kiertää Etelä- ja Keski-Suomen maakunnissa toukokuusta aina elokuun loppuun ja tuo UNICEFin siniliiviset feissarit pienimmillekin paikkakunnille.

- Asuntoauton kyydissä kulkevat feissarit, eli katuvarainhankkijat, tekevät arvokasta työtä innolla ja ammattitaidolla, kertoo F2F-päällikkö Laura Courbin.

Reissaaminen on feissareille mieluista hommaa. Moni asuntoautoon hyppäävistä on UNICEFin pitkäaikainen ammattifeissaaja. Heille asuntoautolla kiertäminen tuo mukavaa vaihtelua, kun työn lomassa saa tutustua uusiin kaupunkeihin.

Courbin korostaa, että on tärkeää antaa myös pienillä paikkakunnilla asuville mahdollisuus kuulla UNICEFin työstä ja liittyä mukaan auttamaan maailman lapsia.

- Feissarit kertovat mielellään UNICEFin työstä ja vastaavat kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, Courbin kertoo.

Asuntoautokiertueen tavoitteena on saada kesän aikana UNICEFille tuhat uutta kuukausilahjoittajaa.

- Kuukausilahjoittajaksi voi liittyä itselleen sopivalla summalla. Jo pienilläkin summalla voidaan muuttaa lapsen elämä pysyvästi paremmaksi, Courbin muistuttaa.

Suomen UNICEF on tehnyt katuvarainhankintaa vuodesta 2004. Asuntoauto otettiin käyttöön vuonna 2006. Siitä lähtien auto on vienyt UNICEFin feissarit joka kesä ympäri Suomen Helsingistä Tornioon asti. 

 

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.