UNICEF Voitolla yöhön lasten asialla

Laita hyvä jakoon Whatsapp
11.11.2015

Sunnuntai-illan suosikkiohjelma Voitolla yöhön päättyy erikoisjaksoon hyvän asian puolesta. UNICEF Voitolla yöhön kutsuu suomalaiset mukaan auttamaan maailman hädänalaisia lapsia.

UNICEF Voitolla yöhön -jakso sunnuntaina 29.11 klo 19.30 MTV3-kanavalla.
UNICEF Voitolla yöhön -jakso sunnuntaina 29.11 klo 19.30 MTV3-kanavalla.

UNICEF Voitolla yöhön -jaksossa sunnuntaina 29. marraskuuta tutustutaan UNICEFin avustustyöhön maailmalla ja kutsutaan uusia suomalaisia mukaan kuukausilahjoittajiksi.

Ohjelman kilpailijat Viivi Pumpanen, Susanna Koski, Elina Kottonen, Jukka Rasila, Juuso Mäkilähde, Aki Linnanahde ja Petri Nygård sekä juontaja Mikko Leppilampi kokoontuvat vielä kerran yhteen viettämään iltaa ja esittämään taitojaan hyvän asian puolesta.

Ohjelman päättävässä erikoisjaksossa vieraillaan Tsadissa Afrikassa ja Boliviassa Eteläisessä Amerikassa Viivi Pumpasen, illusionisti Noora Karman ja muiden suomalaisten UNICEFin kuukausilahjoittajien mukana. UNICEF -jaksossa kuullaan myös suomalaisia huippuartisteja ja nähdään ohjelman kilpailijoiden ja valmentajien sytyttäviä erikoisesityksiä. Suoran lähetyksen juontavat Mikko Leppilampi ja Viivi Pumpanen.

Vierailu köyhään Tsadiin liikutti Viivi Pumpasta.

”Vierailimme keskuksessa, jossa vanhempia koulutettiin UNICEFin tuella terveydestä, oikeanlaisesta ravinnosta ja vanhemmuudesta. Oli upeaa nähdä, kuinka tiedonjanoisia ihmiset olivat ja että joukossa oli isiäkin”, Pumpanen kertoo.

UNICEF Voitolla yöhön -jakso sunnuntaina 29.11 klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.