Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä ja tämän edustaja ja yhteystiedot

Suomen UNICEF ry (jäljempänä UNICEF) ylläpitää asiakasrekisteriään osoitteessa:

Suomen UNICEF
Lautatarhankatu 6
00580 Helsinki
puh. 09 584501

Kehittämispäällikkö Santeri Ihalainen
p. 043-820 1051
santeri.ihalainen@unicef.fi

Rekisteriasiat

Asiakaspalvelusta (information@unicef.fi) vastataan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Rekisterin nimi

Suomen UNICEFin kannattajarekisteri.

Laatimispäivä 1.7.2013. Viimeisin päivitys 23.5.2016.

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja UNICEFin oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely UNICEFin toimintaan liittyviin tarkoituksiin ja tutkimustoimintaan. Lisäksi UNICEF suuntaa markkinointiansa ja mainontaansa asiakastietojen perusteella omien palvelujensa kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite) yhteydenottoa varten)
  • Tiedot kielestä, sukupuolesta, syntymäpäivästä ja -vuodesta
  • Tunnistustiedot (asiakasnumero)
  • Lupatiedot
  • Asiakassuhdetiedot
  • Asiakassuhteen päättymistiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat Asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä Asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille.

Tietojen poistaminen

Tietoja poistetaan asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Asiakasrekisterijärjestelmänä on Salesforce. Salesforcen tietoturvasta ja yksityisyydensuojasta löydät tarkemmat tiedot täältä: http://www.salesforce.com/eu/company/privacy/security.jsp 

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.