Bli månadsgivare

Det är enkelt att donera med följande kort: Visa debit och credit samt Visa Electron, Mastercard debit och credit samt Maestro.

Du väljer själv om betalningen går direkt från ditt konto (debit) eller från kreditkortskontot (credit). Valet sker i och med att du använder endera sifferserien på kortet. Kreditkortets nummer (credit) finns på kortets framsida och bankkortets nummer (debit) på kortets baksida.

Noggrannare instruktioner hittar du på sidan för Frågor och svar. Om du inte vill betala med kort kan du även ge din månadsgåva via direktbetalning.

Jag ger
Annan summa (minimi 10€)
Epost
Förnamn
Efternamn
Födelsedag (dd.mm.åååå) Vi behöver ditt födelsedatum för att försäkra oss om att du är fullvuxen. För att kunna teckna ett gåvokontrakt med oss krävs det att man är en fullvuxen person.
Telefonnummer
Gatuadress
Postnummer
Postanstalt
Kontaktspråk

Vi behandlar de personuppgifter du givit enligt EUs dataskyddsförordning och så som vi redogör för i dataskyddsbeskrivningen. Mer information här.

Du kommer väl ihåg att du kan välja mellan en betalning direkt från kontot (debit) och en från kreditkortet (credit). Valet sker när du använder sifferserierna på kortet. Kreditkortets nummer (credit) finns på kortets framsida och bankkortets nummer (debit) på kortets baksida.

Villkor för kortbetalning